MENU

UniFood

Kompania Uni Export-Import u themelua në vitin 1992. Falë marrëdhënieve të mira me partnerët,punës së palodhur,shumëllojshmërisë së produkteve,cilesis se larte shpejt u bënë lider në tregun bullgar dhe të bëhen lider në prodhimin e spagetit të çastit në Bullgari dhe në Ballkan.

Uni Export-Import është gjithashtu lider në prodhimin e salcave të djegsta dhe sojës.Janë partner tregtar me zinxhiret më të mëdhaja rrjeteve të huaja dhe bullgarë si METRO, BILLA, FANTASTICO, CBA dhe kemi nderin të prodhojmë spageti të menjëhershme për markat e tyre ARO, FF-vkus, CBA.Uni-Export Import ka certifikimin sipas standardit IFS.
sq