MENU

Tottis Quality

Tottis është një nga forcat më të medha prodhuese të ëmbëlsirave të vogla dhe të shijshme në Zonen e Florinës.Prodhimi filloi në vitin 1981 nga familja Tottis me patate të skuqura duke u përcjellur më vonë me qokollata,kifle,ushqime të ekstraduara,wafer,copëza buke të thata.Me investimet e shumëta në teknologji,hulumtimit të kerkesave të tregut dhe krijimit të produkteve të reja kualitative, me specifike dhe shije unike ndikuan në krijimin e Tottis Food Internacional.

Tottis Quality

sq