MENU

Multiactiv Cosmetics

Multiactiv Cosmetics është brend i specializuar në prodhimin e produkteve të skin care përgjate 26 viteve në tregun e Serbis.Me kujdes të veqant dhe përzgjedhjen ideale të përbërsve aktiv dhe klienteles së kënaqur ka arritur të rritet dhe zgjerohet nder vite si brend në më shumë se 150 shtete tjera.Produkte nga Multiactiv janë produkte te certifikuar me ISO 9001 dhe ISO 22716.

Multiactiv Cosmetics

sq