MENU

Lavena

Historia e kompanis Lavena fillon nga viti 1962 në Shumen,duke prodhuar produkte me kualitet të lartë dhe standarte ISO,GMP,HACCP duke u renditur nder kompanit kozmetike me të medha në Bullgari me zhvillim të vazhdueshme dhe besueshmeri të klientave në më shumë se 40 shtete.Lavena ofron produkte kozmetike të kujdesit për lëkurë për fytyrë,shputa,lëkurat e bebeve,gra shtatëzëna,higjien orale.

Lavena

sq