MENU

Lavdas

Vizioni kompanis është të krijoj momente të vogla kënaqësie të përditshme. Kjo është ajo që bëjnë ëmbëlsirat të shijshme. Lavdas është kompani greke dhe ka ecur në mënyrë të qëndrueshme, për më shumë se gjysmë shekulli, në rrugën e zhvillimit dhe sot zë një pozicion lider në treg. Shqetësimi ynë kryesor është përmirësimi i vazhdueshëm i produkteve tona, duke siguruar marrëdhënien më të mirë të mundshme midis cilësisë dhe çmimit, në mënyrë që të gjithë t’i shijojnë ato në çdo moment të ditës së tyre.Nëpërmjet inovacionit, ne kërkojmë vazhdimisht t’u ofrojmë konsumatorëve tanë produkte të reja cilësore që do t’i plotësojnë nevojat e tyre. Eksportojn në 35 tregjet e huaja.

Lavdas

sq