MENU

Florgarden - Parfumat

Parfen” është një markë parfumesh në Bullgari me një traditë të prodhimit të parfumeve të rafinuara me cilësi të lartë që nga viti 1996. Kompania është e specializuar në zhvillimin e produkteve inovative me një dizajn modern dhe pamje të sofistikuar. Marka u krijua me qëllimin kryesor për të mbuluar një vend të rëndësishëm të tregut të parfumeve – parfume me cilësi të lartë me çmime të përballueshme.90% kane ngjashmëri me parfimin original,qëndrueshmëri e lartë,shije francize. Fabrika e certifikuar me GMP

Florgarden - Parfumat

sq