MENU

Dermisis

Fillimet e kësaj kompanoje datojn nga 1881 .Tradita e gatimit te biskotave të të gjitha shijeve për të gjitha moshat, me receta tradicionale greke e përcjellur në katër gjenerata,e ka bërë këtë brend të veçant dhe të shtrihet në më shumë se 4000 klienta në mbarë botën

Dermisis

sq