MENU

Caribi - Aromat

“Caribi Fresh” është themeluar në vitin 1998 në Sofije, Bullgari. Pasioni dhe fusha ku zhvillohet dhe përmirësohet “Karibi” është prodhimi i aromave cilësore për zyrën, shtëpinë, makinën dhe për shpirtin.

Vlerat kryesore të kompanisë janë besnikëria dhe cilësia e lartë. “Caribbean” Gama që kemi në dispozicion është e larmishme, duke filluar nga seria jonë “VIP”, e cila nuk ka analoge në botë. Këto janë aroma të cilësisë më të lartë, identike me parfumin tuaj të preferuar. Një ofertë interesante për shtëpinë dhe zyrën janë kondicioneri, fshesa me korrent dhe shkopinjtë me aromë filtri për freski gjatë gjithë ditës.

Carbie

sq