MENU

Barones

Me moton filozofike “Të gjitha gjërat e bukura shtohen (në jetë)” kompania BEAUADD Co., u themelua dhe vazhdon një biznes të suksesshëm me të gjitha arritjet e jashtëzakonshme në zhvillimin dhe prodhimin e kozmetikës nga përbërësit më cilësorë dhe natyralë të bazuar dhe zhvilluar. në Qendrën Koreane të Mjekësisë Orientale. Baronesha është një nga markat më të njohura të kësaj kompanie.
sq