MENU

AURA

Është kompani e krijuar në vitin 1996. E specializuar në prodhimin, shitjen dhe distribuimin e produkteve kozmetike në tregun e Serbis. Me një zhvillim të hovshëm dhe çdo herë afer klientelës së saj besnike u bë kompania kozmetike me e shitur në Ballkan. Aura përfshinë nJë gamë të gjërë të produktëve për grim dhe flokë duke i përcjellur gjithmonë risit e tregut. Produkte janë të kualifikuara me ISO standarte të dizajnuara për përdorim të përditshëm dhe grim profesional. Kualiteti, llojllojshmeria e produkteve, sjellja e produkteve moderne në treg kanë ndikuar që të jetë brend gjithmonë në rritje me klientelen e saj besnike dhe zgjerimin e saj në tregun europian dhe botëror.

AURA

Është kompani e krijuar në vitin 1996. E specializuar në prodhimin, shitjen dhe distribuimin e produkteve kozmetike në tregun e Serbis. Me një zhvillim të hovshëm dhe çdo herë afer klientelës së saj besnike u bë kompania kozmetike me e shitur në Ballkan. Aura përfshinë nJë gamë të gjërë të produktëve për grim dhe flokë duke i përcjellur gjithmonë risit e tregut. Produkte janë të kualifikuara me ISO standarte të dizajnuara për përdorim të përditshëm dhe grim profesional. Kualiteti, llojllojshmeria e produkteve, sjellja e produkteve moderne në treg kanë ndikuar që të jetë brend gjithmonë në rritje me klientelen e saj besnike dhe zgjerimin e saj në tregun europian dhe botëror.

AURA

sq